HEALTHVAPES Veiligheidsnormen

 

Zijn HealthVapes-producten veilig?
Wij gebruiken onze producten elke dag en voelen ons daar heel veilig bij.

Hieronder staan ‚Äč‚Äčenkele van de stappen die wij als makers nemen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig zijn voor gebruik.

 

Wij zijn op dit moment de ENIGE in Nederland die deze inhalators aanbieden. Het is een gegarandeerd veilig getest product, zowel in Amerika als in Europa. 

 

 

 

 

Hier staan enkele stappen die we nemen om te zorgen dat de producten veilig zijn.

* We mengen onze eigen formules in een ISO-gecertificeerd laboratorium dat voldoet aan de vereisten van de huidige Good Manufacturing Practice, gebaseerd op 21 CFR Part 110.
* We gebruiken NOOIT nicotine, diacetyl, acetylpropionyl, THC of cannabinoïden. We gebruiken GEEN versnijdingsmiddelen (zoals vitamine E-acetaat), emulgatoren of synthetische middelen die onze gepatenteerde formuleringen wijzigen.
* Onze apparaten hebben een zeer laag stroomverbruik, wat betekent dat ze de ingrediënten niet verbranden of oververhitten zoals veel grote apparaten dat kunnen.
* Onze ingrediënten zijn gemaakt volgens USP- en/of FDA-normen voor levensmiddelen, VEGAN.
* Onze hardware wordt gemaakt in ISO-gecertificeerde cleanrooms en is RoHS- en CE-gecertificeerd.

 

Wij nemen als leverancier onze verantwoordelijkheid zeer serieus!

We hebben voor de lancering 3 jaar onderzoek en ontwikkeling geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat we iedereen de veiligste producten van de beste kwaliteit hebben geleverd.
We zijn erg trots op onze toewijding aan veiligheid en we vinden het jammer dat sommige bedrijven in dit cruciale opzicht bezuinigen.

We moedigen al onze gewaardeerde klanten aan om conforme, geteste producten te kopen, aangezien kwaliteit en veiligheid onze top prioriteiten zijn.
En zoals altijd adviseren we bij twijfel om uw arts te raadplegen, zodat de beste beslissing word genomen. Als er vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Healthvapes producten bevatten geen gevaarlijke ingrediënten en geen vullers zoals vitamine E acetate, geen diacetyl, geen suiker en geen calorieën. te geen die jassen Tiel geen suiker en geen calorieën. Onze vitamine infuser formules zijn gebaseerd op en worden gedragen door een water oplosbare basis.